Okosnicu kreativnog tima Agencije Duo Digital Media čine: Bogdan Vranješević i Dejan Tršić (Filmska produkcija), Jovan Živanović (Fotografija) i Dragan Timotijević (IT).

01_bogdan_vranjesevic_aBogdan Vranješević rođen je 13. oktobra 1973. godine. Novinarstvom, u štampanim i elektronskim medijima, profesionalno se bavi od 1994. godine. Karijeru je gradio kao novinar dnevnih listova „Ekspres Politika“, „Politika“ i „Kurir“, a u elektronskim medijima najviše je postigao u Radio-televiziji Srbije – Televiziji Beograd, gde je za šest godina rada obavljao poslove reportera, urednika emisije i urednika RTS TV Centra u Kragujevcu. Radio je i kao urednik informativnog programa i glavni i odgovorni urednik na Regionalnoj Televiziji „Kanal 9“ u Kragujevcu.

 

 

02_dejan_trsicDejan Tršić rođen je 09. juna 1967. godine. Televizijskim poslom počeo je da se bavi 1993. godine u Radio-televiziji Srbije – Televiziji Beograd, gde i danas radi. U toku dosadašnje karijere obavljao je najznačajnije poslove u televizijskoj produkciji: realizator emisije, snimatelj, montažer, reditelj, tehničko vođstvo. Svoj prepoznatljivi autorski pečat utisnuo je na veliki broj složenih projekata, odlično ocenjenih od strane stručne javnosti i kritičara, kao što su „Vampir sa Kosmaja“, „Život Srba sa obe strane Drine“, „Niklovana gora“…

 

 

raus_fotka

Nebojša Raus profesionalno se bavi fotografijom od 1982. godine.
Prve fotografije objavljuje u studentskim novinama “Pogledi” i “NON”. U nastavku karijere sarađuje sa najpoznatijim novinama bivše Jugoslavije: “NIN” , “Start”, “Večernje novosti”, “Eureka”, “Džuboks”… Kraće vreme provodi u Grčkoj radeći u atinskoj dnevnoj novini “Elefterotipija”.
Početkom devedesetih i nastankom novih država na Balkanu, profesionalnu aktivnost nastavlja u opozicionoj dnevnoj novini nove Jugoslavije “Dnevni telegraf”, a kasnije prelazi u novoosnovanu dnevnu novinu “Blic”.
Svoje fotografije izlagao je na grupnim i samostalnim izložbama, dobitnik je više domaćih i stranih nagrada i priznanja, autor je fotomonografije “Događanja naroda 1988-2000”.
Bavi se izradom fotografija za sve oblasti štampanih i elektronskih medija (novine, magazini, knjige, katalozi, internet, izrada promotivnih i marketinških sadržaja…).
Trenutno je zaposlen u izdavačkoj kompaniji “Ringier Axel Springer”, u kojoj radi za sva njena izdanja u Srbiji.

14381949507_06852cf361_zJovan Živanović rođen je 12. oktobra 1991. godine. Apsolvent je Instituta za fiziku na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, ali su mu umetnička fotografija i HDR (High Dynamic Range) fotografija profesionalno opredeljenje. Sarađuje na web portalu www.trecasmena.com, a u Agenciji Duo Digital Media se kreativno izražava najviše kroz portrete i akcione fotografije.

 

 

 

Dragan Timotijević rođen je 13. oktobra 1962. godine. po profesiji Inženjer informatike. Svoju profesionlnu karijeru započeo je 1985. god. u Zastava Iveco kamioni na poslovima IT-ja (od računarskih i telekomunikacionih mreža, do programiranja i kreiranja relacionih baza podataka). Od 2002. godine suosnivač i osnivač je nekoliko firmi iz oblasti telekomunikacija, softvera za online trgovinu, web sajtova, direktne prodaje  i digitalnog marketinga.