Agencija za multimedije DUO DIGITAL MEDIA Kragujevac krenula je u potragu za talentima, za novim, mladim ljudima s umetničkim afinitetima, koji bi u budućnosti mogli da budu okosnica tima filmske i foto produkcije naše Agencije.

Zato je DUO DIGITAL MEDIA pokrenula Školu digitalne fotografije i Školu kamere, koje će voditi poznati, višedecenijski profesionalci koji su znanje i iskustvo sticali u najvećim jugoslovenskim i srpskim medijima – fotoreporter Nebojša Radosavljević Raus i snimatelj Predrag Petrović.

Škola digitalne fotografije i Škola kamere sastoje se od dvomesečne teoretske i praktične obuke, tokom koje će polaznici prolaziti sve aspekte rada sa fotoaparatom i kamerom. Po završetku školovanja, polaznici će dobiti Certifikate o završenom školovanju, biće priređena izložba njihovih foto i filmskih radova, a najuspešnije polaznike očekuje nastavak usavršavanja i moguć angažman u Agenciji DUO DIGITAL MEDIA!

Obuka u obe škole je organizovana u jednom od studija Agencije DUO DIGITAL MEDIA u Kragujevcu dva puta nedeljno (Škola digitalne fotografije – ponedeljkom i sredom, a Škola kamere – utorkom i četvrtkom) u trajanju od po sat i po (dva školska časa – ukupno četiri časa nedeljno).

Zbog neophodnosti poštovanja svih metodoloških aspekata sprovođenja obuke, Agencija DUO DIGITAL MEDIA će primati najviše 10 polaznika po obuci u jednoj školi.

Škola digitalne fotografije počinje u ponedeljak, 22. oktobra 2018. godine, a Škola kamere u utorak, 23. oktobra 2018. godine.

fotografija320 kamera320
Pogledajte detaljno o školi fotografije Pogledajte detaljno o školi kamere